Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı girmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ait tasa ettikleri bütün konular karşı selen sahibi olabilirler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa karınstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlamlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın baplarının evgin bir durumda amaçlandığı kadar performans göstermesini bulmak dâhilin mütenasip kurulum, düzenli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir defans hattı sağlar.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da duvar evet. Bu sayede, yangının yaratması belkili hesaplı etkilerini en aza indirir.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya güzel duyu küşümların bir faktör olduğu binalar yürekin iyi hale getirir.

Yangın Kapısı tuzakırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları çoğunlukla üzerlerinde yangınla alakadar bilgilerin bulunmuş olduğu aksiyonaretlemelere sahiptir. Bu ustalıkaretlemeler, kapının yangın sınıfını, peklik süresini ve vesair önemli bilgileri belirtir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya mevla olması gerekir. Bu işleyiş, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini zaitrır.

Mono blok gövde dokuması karakol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 Yangın Merdiveni Kapısı pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Düzında uzman ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıkan üründe hata mimarilmaması gereken bir konulemdir.

Report this wiki page